Speciaal voor starters

Vooral bij het opstarten van een nieuw bedrijf of project is het van groot belang uw huisstijl op orde te hebben. Dit is essentieel voor de beeldvorming van uw organisatie. Echter is het budget in dit geval vaak een struikelpunt,  dit kan dan ten koste gaan van de kwaliteit. Bij Peewee Productions begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden we graag een starterspakket aan. 

Een combinatie van bijvoorbeeld een kwalitatief goed logo, visitekaartjes, briefpapier en een website kan zo toch binnen het budget passen waardoor u direct goed van start kunt gaan. Bij elke starter zijn de wensen in het begin verschillend dus we kunnen dit pakket op maat samen stellen.

Websites voor starters
Webstage ® is een concept van Peewee Productions gericht op starters waarbij we op een bijzonder efficiënte manier websites bouwen. Dit kan al vanaf 250,- Euro voor een volledige website. Voor 450,- Euro heeft u zelfs al een website met uitgebreid CMS waardoor u makkelijk zelf uw website kunt onderhouden. Deze websites zijn goed te combineren in uw starterspakket in combinatie met bijvoorbeeld drukwerk.

Neem vrijblijvend contact op voor een uitgebreid advies. Laat weten wat u precies op wilt starten en wat u denkt daarbij nodig te hebben, dan denkt Peewee Productions met u mee over de best mogelijke oplossing.

Offerte aanvragen