Website ontwerp en realisatie

Uw website is tegenwoordig vaak een van de belangrijkste uitingen voor zowel bedrijven als artiesten of voor de verkoop van uw producten in bijvoorbeeld een webwinkel. Peewee Productions ontwerpt en realiseert websites op maat voor iedereen, dus voor starters en eenmans zaken, maar ook voor grotere bedrijven. Omdat we met verschillende specialisten werken kunnen we altijd snel het juiste team samenstellen. Hierbij een aantal oplossingen:

1. WEBSTAGE WEBSITE: BUDGET ( € )
Dit is vooral interessant voor midden- en klein bedrijven met een wat kleiner budget. Een website inclusief een compleet CMS waarmee de website door uzelf te onderhouden is kunnen we al realiseren voor 450,- Euro. Ondanks dat zijn de mogelijkheden qua modules toch bijzonder uitgebreid en kunnen we in de meeste gevallen de complete site binnen korte tijd realiseren.

2. WEBSITE OP MAAT: WORDPRESS CMS ( €€ )
Waar er meer maatwerk bij komt kijken realiseren wij vooral Wordpress websites. Het voordeel van Wordpress is dat het een open source CMS betreft waardoor er wereldwijd talloze plug-ins en templates voor ontwikkeld zijn. Dit maakt het nog steeds relatief goedkoop en toch biedt het de mogelijkheid om flink wat maatwerk te leveren. De prijs is bij een Wordpress site afhankelijk van de wensen. Grofweg zal deze varieren tussen de 700,- en de 1800,- Euro. Wij maken graag een offerte op maat voor uw website.

3. COMPLETE MAATWERK WEBSITE ( €€€ )
Soms is het nodig de hele site compleet op maat te maken. Speciaal voor deze gespecialiseerde klussen hebben we een eigen CMS ontwikkeld. Het voordeel hiervan is vooral dat de mogelijkheden ECHT eindeloos zijn. Het koppelen van een complexe backend of een enorme database? Een bijzonder design met aparte features die je nergens anders ziet? In dat geval gaan we na een 1e gesprek een gespecificeerde offerte voor u maken, zodat u precies kunt zien wat ieder onderdeel van het project gaat kosten. Eventueel bespreken we dit in combinatie met een compleet online marketing plan zodat u duidelijk kunt zien hoe de investering terug verdient gaat worden.
 
Voor elke vraag en voor ieder budget is een oplossing te vinden. Mocht u vragen hebben of een offerte aan willen vragen neem dan vooral contact op, of vul het formulier hiernaast in als u snel een prijs nodig heeft.

Offerte aanvragen